FR DE

Domaine les Reprilles ligt waanzinnig mooi als enige bebouwing in een paradijselijke vallei. Het is omgeven door Bougondische weilanden en bossen. Niet ver van het Domaine ligt het gezellige stadje Luzy, waar winkels, restaurants en diverse evenementen zijn.

Op het domaine zijn er voldoende faciliteiten om te ontspannen. Op het terras van de gite, bij het zwembad of op een plekje ergens in de ruime tuin. Een boek lezen onder de eik, een uurtje in de hottub of een balletje jeu de boules gooien op het centrale plein ('court').

Domaine les Reprilles is een walhalla voor avontuurlijke kinderen. Wij ontvangen ze graag gedurende de vakanties. Zwemmen, voetballen, badmintonnen, kippen voeren, een potje nature quest of alvast hout gaan zoeken in het bos voor het kampvuur ’s avonds. Voor de kleinere kids is er een houten speeltuin en een enorme tuin om eindeloos in te ravotten.

Ook kun je je uitleven op sportief, cultureel of culinair gebied. Check de uitgebreidere beschrijvingen in de onderliggende pages. 

Logo Natuurhuisje