FR DE

Verwarmd zwembad, tuin en terras

Het met zonnepanelen verwarmde zwembad is voor iedereen vrij toegankelijk. Relax op de comfortabele ligbedden met schaduwdoeken of neem een frisse duik tijdens de warme zomerdagen. 

Het water wordt met zonne-energie verwarmd. Het zwembad is 7x11 meter, heeft een diepte van 1.20-1.75 meter en is omheind. Het hek kan niet van buiten opengemaakt worden en is dus veilig voor kinderen. Bij het zwembad is een doucheruimte waar je zowel warm of koud kunt afspoelen. 

Op het terrein zijn diverse plekken om te zitten, waar je heerlijk rustig of juist in gezelschap van andere gasten kunt genieten van de omgeving. Er is een groot overdekt terras waar je beschut kunt zitten aan de stamtafel. Hier wordt bij goed weer het diner geserveerd en kunt je genieten van een koel glas wijn.

Verder zijn er nog een voetbal/speelveldje, badmintonveldje en voor de allerkleinsten een zandbakje en een schommel. Vuurtje stoken kan op de vuurplaats, en er is ook een barbecue met een picknicktafel. 

In de grote woonkamer staat en piano dus als je kunt spelen/zingen: be our guest! We houden van live muziek. Verder dient de ruimte als bibliotheekje, eetzaal, trainingslokaal, positieruimte, etc. 

Op "Le Court" (het plein) openen we deze zomer een winkeltje waar je o.a. verse croissantjes, brood en ijs kunt halen. Ook verkopen we seizoensgroenten, fruit en andere streekproducten uit onze moestuin. Hier kun je ook je eco zeep, shampoo etc. bijvullen als je dat nodig hebt. We streven naar duurzame en ecologisch verantwoorde vakanties. 

Logo Natuurhuisje