Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles
Zoover Ervaringen Les Reprilles

Ervaringen van onze gasten op Zoover

Ervaringen van onze gasten uit het gastenboek

"Lieve Rolf en Tanja, we genoten van de ranja. Het mooie weer en een prachtig gebied, we verlaten het nu met groot verdriet. Met koeien op loopafstand lagen we te zonnen bij de zwembadrand! Terugdenkend aan de kastelen, hoefden we ons niet te vervelen. Het was hier uitermate knus, hiervoor een groot bedankje dus."

Imke en Flora, Den Haag (juli 2018)

"Thank you for an amazing week here at Les Reprilles. We enjoyed absolutely everything. The house, the nature, the pool, the silence and the view. If possible we will come back and visit you again."

Jacob, Janni, Niklas en Cecilia, Zweden (juli 2018)

"Wat een mooie plek hebben jullie hier gevonden. Of heeft deze plek jullie gevonden? Aan alles kun je zien en merken dat er over nagedacht is. Alles klopt. Ook wij hebben genoten van alles wat Les Reprilles te bieden heeft: het prachtige uitzicht, het zwembad, het fijne complete huisje en niet te vergeten de heerlijke maaltijden en jullie gezelschap. Wij zijn echt blij verrast met jullie locatie en jullie opzet van het geheel. Op zich vinden wij het leuk om steeds nieuwe (vakantie-)plekjes te ontdekken, maar naar Les Reprilles komen we graag nog een keer terug!" "Tip 1: 't Kanovaren is echt heel leuk!. Tip 2: omdat we hiervoor een week wat hoger in de Morvan hebben gezeten, zijn we toen om het Lac de Settons gelopen. Een prachtige tocht van 15 km waar je ong. 3,5 uur over doet, je volgt de gele route. Het mooiste is die wanneer je start met je rug naar de VVV en dan de barrage oversteekt (dus tegen de klok in lopen)."

Steven en Denise, Wijk en Aalburg (juni 2018)

"Wat een schitterende plek hier in de Morvan, waarbij je aan alles kan zien met hoeveel energie en liefde Tanja en Rolf dit hebben gerealiseerd. Prachtige gites (super compleet), een heerlijk zwembad, overal gezellige zitjes. En de table d'hotes waren zeer smakelijk, waarbij gezellige en goede gesprekken werden gevoerd. Dorpjes en steden in de buurt, zoals Autun, Beaune, Nevers, Bourbon Lancy zijn de moeite waard om te bezoeken. Wij hebben met volle teugen genoten, vanaf de welkomstmaaltijd tot de laatste dag! Hebben besloten om zeker nog een keer terug te gaan naar deze mooie plek."

Peter en Toos, Zoetermeer (juni 2018)

"We hebben een geweldige week gehad in La Maison. Vooral ook de mooie omgeving heeft ons erg verrast. De ontvangst en de gastvrijheid door jullie maakte dat we ons thuis voelden. Wij hopen nog een terug te komen!"

Joke en Francine, Nieuwegein (juni 2018)

"Wij hebben 2 weken mogen genieten van deze mooie plek. Loetje heeft genoten van de wandelingen met Lola, het voetballen in de speelweide, het zwemmen in het zwembad, het maken van een praatje met jullie en de overige gasten en niet te vergeten de koeien. En de ballonnen voor zijn verjaardag. Ook wij hebben genoten van alles, het weer was geweldig en de nieuwe bbq hebben we ook gelijk mogen testen: hij doet het heel goed. Het huisje is knus en sfeervol, jullie hebben aan alles gedacht en het ziet er super uit!"

Jeroen, Marlous en Loet, Eindhoven (juni 2018)

"Onze 1e vakantie met zoontje Max van 8 maanden. Wat is het goed bevallen! Een fijne mix van relaxen en leuke dingen doen,...en dat op een fantastische plek in de Morvan. Leuke steden om te bezoeken: Beaune, Nevers en Chalon sur Saone. Die laatste combineren met een bezoek aan het wijngebied Cote Chalonnaise, het plaatsje Mercurey; Chateau de Chamirey verkoopt daar heerlijke wijnen. 'Kers op de taart'?: een massage op Les Reprilles. Kortom, wij hebben genoten!"

Hugo, Jeannette en Max, Zuidoostbeemster (juni 2018)

"Wat hebben we genoten deze week in jullie prachtige verblijf. Mooie omgeving, volledige rust op het 'parkje' en de gite van alle gemakken voorzien. Brent heeft vooral veel plezier beleefd aan de kippetjes en spetteren in het zwembad. Jullie zouden op jullie website best nog wat meer aandacht mogen geven aan wielrennen in de omgeving. Is werkelijk de moeite waard. Heuvels, vergezichten, goede wegen en bovenal bijna geen verkeer. We denken er over om volgend jaar in juni met z'n viertjes terug te komen!"

Guido, Loes en Brent, Budel (juni 2018)

"In 1 woord Fantastisch!"

Ruud en Carla, Nieuwegein (juni 2018)

"Een kleine commune met als devies vrijheid, blijheid. Aanschuiven aan een heerlijke table d'hote, indien je 't wenst. Verzorgd tot in de puntjes. Zo zal het paradijs geweest zijn."

Jaap en Agnes, 's Gravenmoer (juni 2018)

"Het was, ook voor de 4e keer, weer helemaal geweldig! We zijn weer helemaal ontspannen."

Peet en Marion, Hoofddorp (juni 2018)

"De rust, de krekels, het uitzicht, de koeien -met stier-, de wolken, de zon!, de buien, het bed, de vrijheid, de Parijzenaar die ons een lift gaf in een stortbui, het huis, de vogels (het is nu 9.45 uur, we gaan niet verder uitweiden), maar jullie aanwezigheid mag zeker niet ongenoemd blijven."

Henk en Marlies, Apeldoorn (juni 2018)

"De rust, de omgeving en het fijne huis hebben ons goed gedaan. Heerlijke table d'hotes, fijne gesprekken en lieve mensen. Veel dank!!"

Jan en Franka, Drunen (juni 2018)

"Een heerlijke week in La Maison. Van alle gemakken voorzien, het ademt een hele fijne sfeer. Je komt hier binnen en buiten volkomen tot rust. Vanzelfsprekend dat er geen klok hangt. Tips voor de omgeving, ter aanvulling op die in de ruimte in het hoofdgebouw met al die folders en kaarten. En boeken.... Moulins: Ristorante Gloria, spec. trad. du Sud de l'Italie, lunch; Autun: New St. Georges Cafe, restaurant annex brocante, lunch; Bourbon Lancy: le Resto du Champ de Foire, 4-gangenlunch, open op maandag! St. Honore les Bains: Les Gouts et les Couleurs en koffie/thee in het park. Zeker om gezellig terug te komen! Wie weet in het koudere najaar, dan met de houtkachel. Les Reprilles is iedereen, die van vakantie in een rustig, mooi Frankrijk houdt, aan te bevelen!"

Jisk en Madeleine, Wassenaar (juni 2018)

"Na 23 jaar voor het eerst met z'n tweeën een week naar Frankrijk! We hebben genoten van het mooie weer, de rust, het lekker lezen van een boek, de mooie omgeving, de nieuwsgierige koeien en jullie geweldig mooie domaine!!"

Wout en Astrid, Middelharnis (mei 2018)

"Wat een prachtige plek! Nog mooier dan op de foto's, wat hebben jullie veel werk verzet om het zo mooi te krijgen. We hebben genoten van ons verblijf, dank voor alle goede zorgen, de gastvrijheid en jullie heerlijke (glutenvrije!!) kookkunsten."

Stef en Bianca, Amersfoort (mei 2018)

"'n Week Les Reprilles: -natuur-stilte-rust. 'Vrijheid' voor de kleine meisjes -geen druk verkeer- prachtige boswandeling om de hoek! De vogelgeluiden, krekels, koeien, kippen en hagedissen. Zo bijzonder... En bijzonder mooi weer deze week, iedere dag genieten van het buitenleven! Autun en Beaune bezocht, interessant en gezellig. La Rochepot, kasteel/burcht heel interessant en leuk voor de kinderen, mooie ervaring. Het verblijf op Les Reprilles Le Four was heel fijn. Aan niets heeft het ons ontbroken, fantastisch iedere morgen, gordijnen open en je ziet een levend schilderij."

Max, Franny, Ans, Mirthe en Lauren, Edam (mei 2018)

"We hebben erg genoten van ons fijne ruime huisje, het zwembad, het kampvuurtje stoken en de mooie natuur. Ondanks dat we hier maar een 'weekje' waren, hebben we ook leuke dingen gedaan, zoals naar het park Le Pal, wat leuk is voor jong en oud! Ook hebben we op maandag bij jullie gegeten wat erg lekker was!"

Jean, Corona, Mo en Jimi, Loon op Zand (mei 2018)

"Onze week vakantie is voorbij gevlogen...! We hadden er graag nog een weekje bij aan geplakt. Wat een oase in het Franse platteland. Zowel de gite als de omgeving van Les Reprilles is zeer compleet en verzorgd. Het zwembad was nog net niet echt op temperatuur, maar de kids hebben genoten. Kortom, alles was super!"

Arjen, Yvette, Veerle en Bjarne, Lelystad (mei 2018)

"We hebben genoten van een heerlijke week. We zochten een plek om even tot rust te komen van ons drukke bestaan en dat is zeker gelukt! We gaan weer volledig opgeladen naar huis. Het huisje zag er top uit, het eten was zalig en de kids konden hier heerlijk hun gang gaan."

Jeroen, Natascha, Renske, Lotte en Lidewij, Lelystad (mei 2018)