Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles
Zoover Ervaringen Les Reprilles

Ervaringen van onze gasten op Zoover

Ervaringen van onze gasten uit het gastenboek

"Wij willen jullie hartelijke bedanken...Wanneer je op een plek bent waar je tijd, uur en alledaagse beslommeringen vergeet....dan pas 'vier' je vakantie. Wij vonden jullie gite en accommodatie helemaal TOP! Wij genoten van uitstapjes naar Divertiparc, naar cascade Brisecou, een pittige wandeltocht naar Bibracte, het amfitheater van Autun,... of gewoonweg lummelen langs het zwembad, onder de imposante eik en tijd nemen voor een goed boek, goed gesprek of gezelschapsspel. Merci voor jullie kookkunsten en warme ontvangst. Het ga jullie goed en wie weet tot weerziens!"

Jan, Lien, Nand en Vik, Lokeren, BE (juli 2019)

"Wat hebben jullie hier een fantastische plek en er een geweldige woonomgeving en gastenverblijven gecreëerd, prachtig! Het is hier heerlijk onthaasten en tot rust komen, genietend van het unieke uitzicht op de heuvels. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid en dat wij hier mochten verblijven, wij hebben genoten (.....en ook van jullie kookkunst)! Tot ziens!"

Koos en Carla, Diemen (juli 2019)

"Mooi huisje, prachtige tuin, vriendelijke ontvangst en een zalig weertje! Ideale locatie om hier onze eerste vakantie met onze kleine spruit Klaas door te brengen. We hebben erg genoten van de rust, het lekkere eten en de waterpret in het zwembad. Bedankt!"

Ivar, Griet en Klaas, Assenede, BE (juli 2019)

"Uitstel is geen afstel. Met deze gedachte zijn we hier toch beland. Na een lange rit vanuit het verre België met onze praatgrage kinderen keken we uit naar een weekje ontspannen, zon en lekkere wijnen. Eens aangekomen, overdonderd door de hitte, zagen we het felblauwe zwembad (als op de foto's) lonken voor een frisse duik! Even deugddoend was het hele verblijf in het huisje. De kinderen en wijzelf hebben genoten van de rust (wat je rust kunt noemen :)) en de prachtige natuur. Enkele uitstappen naar Le Pal, Autun, Chateau de Sully, Moulins d'Engilbert, Lac de Settons (aanrader voor hete dagen!) maakten onze vakantie compleet! Nog eens bedankt voor de goede dagen en het overheerlijke eten!"

Maarten, Veerle, Merlijn en Billy, Galmaarden, BE (juni 2019)

"Voor de 2e keer vierden wij onze vakantie bij jullie in L'Etable en wederom werden we blij van deze prachtige plek, het mooie complete huisje en de vriendelijkheid van Rolf en Tanja. We zijn op zondag naar de markt in Chagny geweest (groot en gezellig). We bezochten Moulins en Beaune. Door de hitte in de 2e week bleven we vaak op Les Reprilles, maar dat is geen straf. Overal schaduwplekken, heerlijke stilte en een fijn zwembad. Dus lekker uitgerust. Heerlijk gegeten bij Tanja en Rolf, een aanrader! Vooral omdat je na het drinken van een glaasje wijn zo naar de gite kunt lopen. Vorig jaar namen wij droevig afscheid van deze plek en onze vakantie, maar dit jaar zeggen we gedag met een grote glimlach. We komen over 3 maanden hier weer een weekje naar toe, wat heerlijk, we kijken er nu al naar uit!!"

Peter en Toos, Zoetermeer (juni 2019)

"Vorige keer schreef ik al dat wij niet gauw een tweede keer naar hetzelfde adres gaan, maar dat ik ons hier nog wel zag terugkomen...niet wetende dat we er precies een jaar later al weer waren! De eerste week heerlijk met zíjn tweetjes (ook nog in hetzelfde huisje), de tweede week met ons hele gezin! Steven is dit jaar 60 geworden en ter ere daarvan hebben we de kinderen gevraagd een week mee te komen genieten van al het moois op en rond 'Les Reprilles'. Het is een prachtige, warme (letterlijk en figuurlijk: ruim 35° C de hele week) week geworden! Heel bijzonder om met z'n allen samen te zijn, te wandelen in de mooie natuur en heerlijk te eten (natuurlijk op de veranda van Rolf en Tanja). Wie weet, ooit nog een keer tot ziens!"

Steven en Denise, Wijk en Aalburg (juni 2019)

"Les Reprilles is een fantastische plek, gecreëerd door jullie! De gezamenlijke maaltijden zijn bijzonder gezellig. Prachtig zwembad, alles is keurig verzorgd. Woensdagavond zagen we een leuk zangvogeltje (carnivoor), grauwe klauwier. Hij spietst zijn prooien aan grote doorns of prikkeldraad. Dat hebben we helaas niet gezien. Dank voor jullie gastvrijheid en wie weet tot ziens."

Ton en Joke, Purmerend (juni 2019)

"Wie van rust houdt belandt hier in het paradijs op aarde. Wij hebben zeer genoten van dit paradijs! De omgeving is prachtig en dit onderkomen is geweldig: brandschoon, comfortabel, compleet ingericht en heel knus! Het hele complex 'Les Reprilles' ademt een relaxte sfeer uit!!"

John en Mien, Oudenbosch (juni 2019)

"Weer een heerlijke week in de gite van Les Reprilles (La Maison). Die is zo gezellig en compleet ingericht en biedt al zo'n uitzicht dat je bij slecht weer of grote hitte überhaupt niet naar buiten zou hoeven. Maar als het even kan ben je heerlijk buiten. En uitstapjes dit jaar naar Autun (kun je ook 's maandags heen, genoeg open om te lunchen), Nevers, Bibracte (prachtig museum en groot wandelpark op berg Mont Beuvray). Op zondag de brocantemarkt in St Honore les Bains en op vrijdag vlakbij Luzy, geen markt maar lunch in Cafe Morwan, Rue de Commerce 18: heerlijke quiche en glas vin blanc (a 1 euro). De gezamenlijke maaltijd: altijd doen! Erg lekker maar ook leuk om andere gasten te spreken. Kortom fantastische locatie, om terug te komen!"

Jisk en Madeleine, Wassenaar (juni 2019)

"Ook wij hebben enorm genoten van La Maison en Les Reprilles in het geheel. We begonnen de week met een gezellig haardvuurtje bij de borrel (en Duncan Laurence) en halverwege de week konden we gewoon heerlijk zwemmen en hebben we donderdag zelfs heerlijk bij jullie op het terras kunnen eten. Deze plek is voor alle weertypen geschikt. Heerlijk geslapen in deze rustige omgeving, onze peuter heeft zich buiten kunnen uitleven en als zwangere een week heerlijk kunnen bijkomen met een fantastische zwangerschapsmassage als extra cadeau. Kortom, precies de vakantie die we allemaal nodig hadden. De week is voorbij gevlogen. Bedankt voor de gastvrijheid en wie weet tot een volgende keer."

Jan Willem, Charlotte, Ineke en Boaz, Rotterdam (mei 2019)

"Wat hebben we genoten van jullie prachtige domaine en heerlijke gite! De eerste dagen nog koud, maar romantisch met de kachel aan, en later een heerlijk zonnetje en zelfs nog van het zwembad kunnen genieten. Bedankt voor jullie gastvrijheid en heerlijk diner! De rabarber-appel-rozemarijn houden we erin."

Maarten, Marjon en Willem, Rotterdam (mei 2019)

"Een weekje Les Reprilles. Bos en hagen, bosschages. Struiken en struweel in bloei. Groen alom, blauwe vrieskou. Tussen maagdenpalm en muur bereiken wij, hol en steil, 'Les Reprilles', liefdevol gerestaureerd. Een vrijheid, ongehoord. "Don't fence me in". Noordwaarts keren we terug met in ons hart de warmte".

Pascal en Carla, Brugge, BE (april 2019)

"Niet voor 't eerst, en wie weet ook niet voor 't laatst! La Maison, Les Reprilles: het blijft een feestje! Dank voor jullie goede zorgen en gastvrijheid, we hebben wéér genoten! Tot ziens!!"

René en Monique, Heerlen (september 2018)

"Wat een plek, wat een uitzicht! Stil voor je uitstaren naar de heuvels en de witte koeien..... Dan nog het mooie 'La Maison' en de vakantie is compleet!"

Maarten en Hilde, Muiden (september 2018)

"Na een hartelijke ontvangst en een gezellige welkomstborrel voelden wij ons direct thuis op het Domein Les Reprilles. We hebben deze week genoten van het mooie huisje, jullie gastvrijheid en het heerlijke eten bij de table d'hôte. We hebben veel plezier gehad met de overige gasten tijdens deze avonden. De mooie omgeving, het prachtige weer maakte de week tot een mooie herinnering waar we zeker nog een keer voor terug zullen komen".

Henk en Maria, Dongen (september 2018)

"Van zwembad naar tempel, van cave naar table hôte, van lachsalvo's naar Van Morrison, van hardlopen naar uitbuiken. Ofwel: teveel om op te noemen! RESPECT!! is ons sleutelwoord....."

Pauline en Elco, Zandvoort (september 2018)

"Hier aankomen voelt na 5 keer inmiddels een stukje als thuiskomen....Steeds opnieuw helpt deze plek ons om even stil te staan, op reset te drukken en te wissen wat overbodig blijkt.... Het prachtig stukje natuur, de uitstekende accommodatie en jullie oprecht ongedwongen hartelijkheid doen ons steeds opnieuw naar deze plek verlangen". "Ook dit keer zeggen we met plezier: à la prochaine!"

Tim, Mieke, Martha en Médard, Assenede, België (augustus 2018)

"Wat 'n feest om onze vakantie hier te mogen beginnen! Wat een unieke plek hebben jullie en wat hebben wij ervan genoten. Lauren heeft heerlijk kunnen rondrennen en kreeg geen genoeg van het zwembad. Dank voor de heerlijke table d'hôtes en de gezellige avonden. Een absolute aanrader voor ouders én kids. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!"

Martijn, Marieke, Lauren en Isa, Amsterdam (augustus 2018)

"We hebben enorm genoten op jullie prachtige domein! Rust, natuur en comfort ineen! Wat wil een mens nog meer?? Bedankt voor de gezellige en heerlijke table d'hôtes en al jullie goede zorgen! We zijn Nederlanders en toch valt er helemaal niets, maar dan ook niets te klagen!!! Chapeau!"

Martijn, Femke en dochter, Alkmaar (augustus 2018)

"Wat hebben we het hier heerlijk gehad! We hebben genoten van de rust, ruimte, gezelligheid en heerlijke etentjes. Bedankt voor jullie goede zorgen. Tips voor leuke dagjes uit: Moulins, superleuke stad, mooie musea (wel allemaal dicht tussen 12.00 en 14.00 uur), kerken en winkeltjes. Bibracte: prachtige plek, geweldig uitzicht, wel met een kronkelweg omhoog, dus voor iemand met wagenziekte is het opletten. Wij komen zeker een keer terug!"

Gerben, Barbara, Nienke en Hugo, Haarlem (augustus 2018)