Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles
Zoover Ervaringen Les Reprilles

Ervaringen van onze gasten op Zoover

Ervaringen van onze gasten uit het gastenboek

"We hebben genoten van Les Reprilles: een oase in de prachtige, golvende Morvan. De omgeving van jullie domein is beeldschoon en ook zeer rustig om even op adem te komen. Jullie hebben ons ook verwend met culinaire verrassingen. Het eten aan de table d'hote was verrukkelijk en de sfeer heel informeel en gezellig. De gite La Grange was een prima accommodatie, waaraan niets ontbrak. We hebben genoten van mooie trips naar Autun en Nevers, beide historische steden met veel monumentale gebouwen en kerken. De looproute die met blauwe lijnen in Nevers is aangegeven is zeer de moeite waard met als hoogtepunt het Paleis des Ducs. Deze week in de Morvan zullen we ons nog lang blijven herinneren."

Dammis en Thea, Zoetermeer (september 2017)

"Het gastenboek doorlezen levert je zo ongeveer alle superlatieven op die je maar kunt bedenken. En terecht zonder overdrijving! Rolf en Tanja hebben hier met veel energie en liefde samen iets fantastisch moois neergezet. Een gite waarbij je nooit misgrijpt qua inventaris; werkelijk alles wat je maar kunt bedenken is aanwezig. Alles is superschoon en de gite is van alle moderne gemakken voorzien (super bedden en zelfs een ventilator voor de warmte). De inrichting van de huizen is zo goed doordacht, je had het zelf niet beter kunnen bedenken. Het was hier genieten vanaf het eerste moment!" "Ook de rust hier op de locatie is overweldigend met overal zitjes waar je lekker in een boek kunt duiken en uren ongestoord kunt lezen. Niet te vergeten het heerlijke zwembad waarin het heerlijk ontspannen is (het afdekkleed werd er zelfs een aantal keren speciaal voor ons afgehaald!). Ook de table d'hotes waren erg smakelijk en gezellig. Een absolute aanrader. Nieuw dit seizoen was de mogelijkheid om je op donderdag te laten verwennen middels een massage gegeven door Sabine Baks, een echte aanrader om 'het genieten' te vervolmaken." "Misschien wel het grootste compliment dat we kunnen geven is dat we serieus overwegen om hier nog eens terug te komen, waar we normaal zelden of nooit een vakantielocatie vaker dan eens bezoeken, want behalve in de zomer lijkt ons dit ook een perfecte uitvalsbasis voor een korte vakantie in het voor- of najaar."

Jacob en Petri, Rottevalle (September 2017)

"Les Reprilles ademt rust, ontspanning, gezelligheid en gastvrijheid uit. Lars heeft enorm genoten om hier alles te verkennen op zijn fietsje: van de kipjes naar de zandbak en via de koeien weer naar 'ons huisje'. Wat een feest! Ook de gezellige avonden op jullie terras waren een feest, het eten was heerlijk."

Kenny, Michelle, Lars en Sam, Gentbrugge (september 2017)

"Wat hebben wij heerlijk genoten in La Grange afgelopen week! Het heerlijke eten, de lekkere wijnen, de mooie omgeving en de gezelligheid. En wat een rust. Fijn om even te onthaasten, we gaan ontspannen weer naar huis en zullen deze plek zeker onthouden."

Stein, Liesbeth en Jula, Oegstgeest (september 2017)

"Bedankt voor de goede zorgen. Jullie hebben hier een hele fijne plek gecreëerd!"

Tieuwen, Liselot, Hannah en Mats, Bussum (september 2017)

"We hebben een super week gehad! Wij voelden ons gelijk thuis in de prachtige gite. Zo smaakvol ingericht en wat een super bedden. Na reparatie van de fiets (met dank voor de tip op de vraag waar vind ik een goede en vriendelijke fietsenmaker) hebben we flink wat kilometers gemaakt langs het Canal lateral a la Loire en het Canal Nivernais. De table d'hote met de andere gasten leverden leuke en boeiende gesprekken op. Kortom: heerlijke vakantie op een prachtige plek."

Joke en Ron, Warmond (september 2017)

"Bedankt voor wederom een heerlijke vakantie op jullie domaine. We hebben weer genoten van de rust, gastvrijheid en de heerlijke table d'hotes. De kinderen samen, het zwembad en het gezellige kampvuur maken dit toch wel een topvakantie. Prachtige plek die nooit gaat vervelen."

Edwin, Marscha, Stijn en Marit, Raamsdonksveer (augustus 2017)

"Ook wij hebben ons uitstekend vermaakt. We zijn heerlijk tot rust gekomen en we hebben genoten van jullie gastvrijheid, gezellige praatjes en het zeer goed onderhouden 'bakkershuisje'! Dankzij het mooie weer hebben we eindelijk wat zonnestralen om mee naar huis te kunnen nemen."

Sander, Marjolein, Tim en Mick, Haarlem (augustus 2017)

"Onze tips voor de gasten na ons: Moulins, leuk stadje met mooie bezienswaardigheden en (even buiten de stad) een fantastische hyper Leclerc! Nevers, ook een mooi stadje, aan de Loire, mooi uitzicht vanaf Panorama de Bec d'Allier (paar km buiten Nevers). Chalon sur Saone, leuke stad met mooi middeleeuws hart, levendig, gezellig. Beaune, voor als je van wijn houdt. De tempel van La Boulaye, zie de map, heel bijzonder te midden van grazende Charolais koeien. En verder hebben we genoten van de autoritten naar al deze bestemmingen." "Een prachtig gebied: glooiende weilanden, dichtbeboste heuvels, kastelen, wijnvelden, kronkelweggetjes, vergezichten....Wij komen terug!"

Gerben, Sietske, Melle-Daan en Thymen, Amsterdam (augustus 2017)

"Wij gaan nooit 2 x naar dezelfde plek op vakantie! Daarom hadden we dit keer La Maison geboekt. Toch net even anders. Maar wat niet anders was, was de heerlijke plek, jullie goede zorgen, de gezellige etentjes, enz. enz. Hoe dan ook, zeker nog een keer; Tot ziens!"

Ewald, Annelies, Thomas en David, Waddinxveen (augustus 2017)

"Het was wederom genieten! Wat een heerlijke 2 weken hebben we gehad.... mooie omgeving, lekker eten, gezelligheid en mogen genieten van jullie gastvrijheid. Proost! Vive la France.... en hopen elkaar nog eens te zien."

Pascal, Manon, Ruben, Marit en Ivar, Vianen (augustus 2017)

"We hebben de weken voor vertrek al vaak op de site gekeken. En dan maar hopen dat het in het echt net zo mooi is. Dat was zeker het geval! Dit is wat je hoopt te treffen als je een vakantie boekt. In de omgeving ook genoeg te doen. Tips voor volgende bezoekers: Chateau de Couches, middeleeuws kasteel. Erg leuke rondleiding gehad, die ook voor onze kinderen (4 en 7 jaar) leuk was. Divertiparc: speeltuin voor jonge kinderen met allerlei spellen, zoals sjoelen, tafelvoetbal en andere leuke dingen, buiten diverse klimtoestellen, beetje verouderd hier en daar, maar er niet minder leuk om. NB er is geen horeca, dus vergeet de broodjes niet. Lac de Settons: leuk recreatiemeer, strandjes, eettentjes en activiteiten op het water. Mooie autoroute ook. Oh, en aan de Rua de la Republique in Luzy zit een kleine patisserie waar ze ook heerlijk ijs verkopen, het is vrij klein, dus even zoeken. De mevrouw die we daar troffen sprak een paar woordjes Nederlands en was ontzettend vriendelijk, zodat wij ons vrij voelden om aan te modderen met ons vakantie-frans. Een heerlijke week gehad."

Vincent, Jessica, Elin en Guus, Apeldoorn (juli 2017)

"Wat een heerlijke week hebben wij bij jullie gehad. Vanaf de eerste minuut voelden wij ons bijzonder welkom. We hebben een aantal uitstapjes gemaakt, maar vonden het vooral in en om de gite erg fijn. We hebben genoten van het heerlijke weer, de gezelligheid, BBQ's en het heerlijke zwembad. Jullie hebben hier werkelijk een prachtig plekje."

Teun, Samantha en Anna, Berkel en Rodenrijs (juli 2017)

"Wat hebben we hier een fijne week gehad. We hebben genoten van het huisje, van alle gemakken voorzien, het schitterende uitzicht, het fijne zwembad, de fietstochten en natuurlijk jullie kookkunsten. Ook Fleur en Stijn hebben zich heerlijk kunnen vermaken. Alles is zeker voor herhaling vatbaar."

Martijn, Carin, Fleur en Stijn, Berkel en Rodenrijs (juli 2017)

"Wat hebben jullie een prachtig complex van gites gebouwd! Fantastisch afgewerkt, heerlijke bedden en een fenomenaal uitzicht! We hebben genoten van onze dagtripjes naar Autun (inclusief bowlen vanwege de regen), wijnproeverij in Meurseult, wandelingen in de omgeving en de creperie in Luzy. We zijn heerlijk uitgerust!"

familie Rusius, Den Haag (juni 2017)

"Wat wonen jullie toch op een unieke plek in de Bourgogne. Hartelijk dank voor alles. Het was voor ons een supervakantie. Een vakantie zoals die voor ons hoort te zijn. Namelijk tot rust komen en genieten van alle dingen om je heen. De mooie gite, zwembad, vogels, vlinders en niet te vergeten de stier met z'n koeien. Daar komt nog bij dat we verschillende keren mee mochten genieten van jullie kookkunsten en gezellige avonden. Voor herhaling vatbaar."

Benno en Roos , Nuenen (juni 2017)

"Dank voor ons heerlijke verblijf op deze mooie plaats. Heerlijk eten, goede wijn, een mooie omgeving en gastvrijheid. Er is ook alles aan gedaan om het verblijf ook voor de kleintjes zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. En wat was het schoon...heel erg fijn. Graag tot een volgende keer!"

Tim, Monique, Siem en Saar, Haarlem (juni 2017)

"Heel veel dank voor de ontspannen vakantie. Wat hebben jullie een heerlijke plek gecreëerd! We hopen nog een keer terug te komen en de kinderen al helemaal."

Koen, Wieke, Joris en Noor, Hilversum (juni 2017)

"We hebben genoten van ons verblijf op Les Reprilles. De prachtige natuur, de rust, het gefluit van de vogels, mooie tochten gemaakt naar Vezelay (basilique) en Beaune (Hotel Dieu), allemaal fantastisch! Het prachtige, kleinschalige landschap biedt veel vogelsoorten een "thuis". Vogels die wij in Nederland nauwelijks (meer) tegenkomen. De grauwe gors die de hele dag zijn krassend lied laat horen. Het zomerse gekoer van de zomertortel. De hop laat zich regelmatig horen en zien. De nachtegaal is vaak te horen. De grauwe klauwier op een draad! Verder hoorde ik een ortolaan! De wielewaal, de Europese kanarie, de appelvink etcetera, teveel om op te noemen. Kortom veel om van te genieten! Leven als God in Frankrijk, dat kan hier!"

Rudolf, Bernadette en Liselotte, Someren (juni 2017)

"Alweer blikken we terug op een onvergetelijke tijd. Hier aankomen voelt inmiddels een stukje als thuiskomen... Dit komt enerzijds door dit rustige en vredevolle plekje natuur waarin we onze 'drukke' gedachten en bestaan als jong gezin snel voelen wegebben. Anderzijds en misschien wel evenzeer door jullie ongedwongen hartelijkheid. Voor ons voelt het erg bijzonder om nu reeds een 3-tal jaren mensen te kennen die ons een inspirerende kijk op het leven geven. Eén waar we, eens thuis, verder op willen bouwen. Oprecht bedankt om dit met ons te doen. Als het even kon, kwamen we ieder van het jaar onthaasten... À la prochaine!"

Tim, Mieke en Martha, Assenede, Belgie (juni 2017)