FR DE

Op retraite met Barts Boekje en Auping

Zo. Tijd om bij te komen en voor bezinning. Want of je nu de hectische (en o zo leuke) zomervakantie achter je hebt gelaten, een sprint hebt moeten maken op werk of juist privé wat kopzorgen hebt gehad: tijd voor rust moet ook op de kalender. Want zonder dat, kun je - eigenlijk - niks.

Klinkt gemakkelijk, maar in de praktijk is dit toch vaak niet het geval. Want we willen/ moeten/ gaan maar doordoordoor. Kortom: je rust pakken en ontspannen is lastig, en toch oh zo essentieel.

Op retraite met Barts Boekje en Auping

Samen met Auping en Bart's Boekje hebben we een uniek arrangement samengesteld. Rust opzoeken in stijl. Klinkt als een zoete droom, is het ook (al zeggen we het zelf). Die dromen worden extra zoet door het beddengoed waar je onder slaapt, dat is namelijk van Auping, het oer-Hollandse beddenmerk dat – net als wij – rust mega hoog in het vaandel heeft staan.

Do not Disturb retraite bij Domaine les Reprilles

Aan het eind van een doodlopend weggetje in de Bourgogne vind je Domaine Les Reprilles, een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Klinkt idyllisch, is het ook. De boerderij ligt namelijk in de Morvan, een groot natuurgebied met veel bos en water. Als je wil fietsen, zwemmen of watersporten ben je hier dus aan het juiste adres. Op koudere dagen kun je terecht in het verwarmde zwembad of de hottub (er zit een sessie inbegrepen bij het arrangement!). Slapen doe je in een Franse gîte die van alle gemakken is voorzien. Zo is er een luxe keuken, staat er een houtkachel, en is er een privé terras.

Tijdens de Do not Disturb retraite bij Domaine les Reprilles verblijf je een weekend (3 nachten lang) met zijn tweetjes in de Auping gîte, geniet je van een hottub sessie én krijgen jullie allebei een massage.

Kosten: €550

Logo Natuurhuisje