FR DE

Luxe ingerichte vakantiehuizen

Domaine Les Reprilles bestaat uit 2 grote gebouwen. Het oorspronkelijke woonhuis met aanliggend het bakhuis en een stal, en een grote schuur, de voormalige 'grange'. Onder architectuur zijn deze verbouwd tot 5 comfortabele appartementen: in het eerste gebouw vind je de gîtes La Maison, Le Four, L'Étable en La Vue. In de grote schuur vind je de gîtes L'Écurie en La Grange. De gîtes zijn door de 'Etoiles de France' gekeurd en hebben de beoordeling 4 sterren gekregen.

Comfortabele gîtes

Alle vakantiehuizen hebben een volledig ingerichte keuken met vaatwasmachine, koelkast, oven en magnetron. Utteraard ontbreken ook een koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster niet. Verder zijn er in alle gîtes HD-flatscreen TV's met ontvangst van o.a. de Nederlandse zenders, een DVD-speler en een hifi-set met CD-speler. Wifi is overal vrij toegankelijk. De badkamers hebben ruime douches met thermostaatkranen.

De vakantiehuizen zijn goed geïsoleerd en worden verwarmd d.m.v. een gezellige houtkachel (m.u.v. La Grange) en elektrische radiatoren. Ze zijn daardoor het hele jaar door comfortabel bewoonbaar. Alle huizen hebben een ruim privéterras met tuinmeubilair, schaduwscherm en ...... een prachtig uitzicht! De slaapkamers zijn voorzien van ruime comfortabele bedden. De bedden kunnen naar wens in 1- of 2-persoons opstelling worden opgemaakt. Ook zijn er een kinderledikantje en een kinderstoel beschikbaar.

Een wasmachine en een wasdroger zijn beschikbaar voor algemeen gebruik.

De gîtes van Domaine Les Reprilles

Gîte La Maison (4 - 5 pers)

La Maison was voorheen het woonhuis van de boerderij. Tegenwoordig is het volledig verbouwd en de verborgen karakteristieke elementen zijn weer in oorspronkelijke staat teruggebracht.

Meer informatie over Gîte La Maison

Gîte Le Four (4-5 pers)

Le Four was vroeger het zgn. bakhuis. Hier werd niet alleen voor de eigen familie, maar ook voor de gezinnen in de omgeving brood gebakken. Nu is het een comfortabel en sfeervol appartement.

Meer informatie over Gîte Le Four

Gîte L'Étable (4 pers)

Waar voorheen de varkens huisden, is nu een knus appartement ontstaan. Misschien wel de meest romantische gîte. De entree is overdekt en is daardoor een beschut plekje om ook even te gaan zitten.

Meer informatie over Gîte L'Étable

Gîte L'Écurie (4 pers)

In een deel van de kolossale schuur stonden vroeger de stoere werkpaarden. Nu is het een comfortabel en gezellig appartement dat nog de sfeer ademt van weleer. 

Meer informatie over Gîte L'Écurie

Gîte La Grange (4 pers)

Ook in de grote schuur is, op de plaats waar eerst de werktuigen werden gestald, 'La Grange' gebouwd. Eveneens een comfortabel appartement. De authentieke details geven het een warme sfeer.  

Meer informatie over Gîte La Grange

Gîte La Vue (2-3 pers)

Dit is ons prachtige penthouse boven La Maison, geschikt voor 2-3 personen. La Vue is een grote open ruimte met open keuken, grote eettafel, een prachtig slaapgedeelte en ruimtelijk zitgedeelte.

Meer informatie over Gîte La Vue

Logo Natuurhuisje