FR DE

Over ons

Graag stellen wij ons voor: Annemarie & Martijn Berkman. 

Wij zijn het gelukkige stel dat het prachtige Domaine Les Reprilles per 1 maart 2021 van de oprichters Tanja & Rolf Busscher heeft overgenomen. 

Onze roots liggen in Amsterdam, waar wij elkaar ontmoet hebben tijdens eén van de evenementen die Martijn in die tijd organiseerde. Samen hebben we een zoontje van 4, genaamd Beau en een tweeling van 10, Belle & Dex. Toen ons appartement op 4-hoog in Amsterdam uit zijn voegen sprong, waagden we de overstap naar het pittoreske Monnickendam. Daar runden we de afgelopen vijf jaar een paar B&B’s in het idyllische oude centrum.  

Martijn is een creatieve ondernemer en heeft een grote diversiteit aan festivals en (bedrijfs) events op zijn conto staan. Ook heeft hij studie- en werkervaring in duurzaam ondernemen en supply chain management. Annemarie heeft Hoge Hotelschool gedaan in Maastricht en een studie Bedrijfskunde. Naast een achtergrond in Hotellerie en Media (MTV, RTL etc.), is zij inmiddels ook ondernemer met haar bedrijf gericht op Yoga & Mindfulness. Zij schreef een programma genaamd “ChillmamaChill”, waarmee Mama’s leren wat beter voor zichzelf te zorgen.

Wat wij gemeen hebben? We staan beiden voor Vrijheid, Verbinding & Avontuur. Wij zijn avontuurlijke ondernemers die niet snel ‘nee’ zeggen tegen een mooie uitdaging. We willen het liefst de hele dag bezig zijn met mensen verbinden en een unieke beleving geven. Of dat nou is door ontspanning en een mooie plek te creëren of door de diepgang en kennis op te zoeken.

Al jaren waren we op zoek naar ons ideale buitenland avontuur. We zochten een authentieke plek met meerdere gîtes en voldoende buitenruimte, waar we onze gasten een bijzondere herinnering zouden kunnen geven. Deze plek hebben we gevonden! Het Domaine is de ideale plek voor verbinding op vele manieren: in de vakanties zal onze focus liggen op gezinnen met kids die een onvergetelijke vakantie ervaren. Buiten de vakanties voor een ieder die van het Bourgondische leven wilt genieten. Buiten het hoogseizoen is het Domaine een comfortabele plek om yoga & retraiteweken en break out sessies voor bedrijven te organiseren. Ook hierin kunnen wij goed faciliteren.

En nu is het zover; “La Grande Aventure” is begonnen, we zijn er klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in je binnenkort te mogen verwelkomen op ons Domaine Les Reprilles!

Met Bourgondische groet,

Annemarie & Martijn

Foto annemarie, martijn & kids

Logo Natuurhuisje