Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles

Terugkijken op een mooi seizoen

Inmiddels al een aantal jaren in Frankrijk, dus we kunnen zeggen ’in jaren niet zo warm geweest’, en dat niet alleen. Ook zo langdurig! Een periode van 6 weken geen drup regen. De weides rondom leken savannes, maar door een dagelijkse workout in de vorm van bloemen gieten bleef Domaine Les Reprilles een soort oase in de woestijn. Zelden zijn gasten zo gelukkig geweest met het zwembad. Heeft overuren gemaakt. Ondanks dat de avonden ook warm bleven, zijn er toch ook weer veel gezellige vuurtjes gestookt bij de kampvuurplek.

Naast veel nieuwe gasten hebben we ook weer een aantal 'terugkeerders' kunnen begroeten en dat is eigenlijk het mooiste compliment dat je kunt krijgen.

Op dit moment even geen gasten op Les Reprilles. Tijd om de laatste oogst uit de moestuin te verwerken tot soepen en chutneys en om zelf eens wat vaker op stap te gaan. Ook ons animatieteam (de kippen!) voelt nu de rust om af en toe even een ommetje te maken. Overigens heeft een van de dames een paar dagen besloten om het tijdige met het eeuwige te verwisselen. Zag misschien toch op tegen de lange winter, bljift gissen, je weet het niet.

Ondertussen zijn we natuurlijk -kan haast niet anders- ook weer aan het verbouwen geslagen. Er was nog een zolder in originele staat en die zijn we nu aan het isoleren. Overzichtelijke klus. Verder staan er wat onderhoudsdingetjes op het programma.

Nu eerst een maand van feestdagen, gezellige tijd.

En..... voor je het weet is het al weer voorjaar, begin van weer een nieuw seizoen. Er is al een flink aantal boekingen, vooral voor de maanden juli en augustus.

Dit is de laatste nieuwsbrief van een serie die startte toen we ons Frankrijk-avontuur ruim vijf jaar geleden begonnen. Regelmatig hielden we familie, vrienden, gasten en andere belangstellenden op de hoogte van onze ervaringen. Daarop kregen we vaak hartverwarmende, stimulerende reacties. We willen iedereen bedanken voor het volgen en het meeleven.

Inmiddels 'staat' Domaine Les Reprilles en hebben we een pagina op Facebook waar we regelmatig even kond doen van de ontwikkelingen. Actueler en meer interactief. Dus in het vervolg: welkom op de facebook-pagina van Domaine Les Reprilles! NB. Je hoeft zelf geen facebook-account te hebben, gewoon deze link gebruiken of via de ‘f’ onderaan de homepage van onze website.

We wensen iedereen fijne en vredige feestdagen!

Schrijf een reactie

Reacties

 • Fredy en Victor
 • 15-12-2015
 • 12:15
#4
sweet memory

Lieve Tanja en Rolf : Dank voor de mooie plaatjes en de goede wensen.Jullie ook alle goeds toegewenst voor 2016, ook weer met nieuwe ruimte:Subliem ! Genieten en laten genieten,ga zo door !!We houden contact! HGFredy/Victor
 • Gré
 • 10-12-2015
 • 23:07
#3
Nieuwsbrief

Leuke nieuwsbrief, super fotos vooral die van het animatieteam! Groet, Gré & Wim
 • Peet Hörters
 • 09-12-2015
 • 10:06
#2
Re:

Rolf En Tanja,

Veel succes met verbouwen.
Jammer van de kip, maar er komt vast een nieuwe.
Alvast prettige feestdagen en een goed 2016.
We kijken alweer uit naar juni!

Gr Peet en Marion
 • Ingrid en Arie
 • 08-12-2015
 • 22:43
#1
Mooie kippies en zolder

Hoi Lieverds, de kippetjes zien er mooi uit en de zolder wordt ook natuurlijk fantasties..ik zag Tanja op foto met dè veiligheids schoenen aan! We verheugen ons al om jullie en Lola weer terug te zien.

Voor zover heerlijke feestdagen en tot in Mei
????????????????????????
Namasté
Ingrid en Arie