Francais Nederlands
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles
Zoover Erfahrungsberichte Les Reprilles

Erfahrungen unserer Gäste auf Zoover

Erfahrungen unserer Gäste im Gästebuch

"Wij gaan nooit 2 x naar dezelfde plek op vakantie! Daarom hadden we dit keer La Maison geboekt. Toch net even anders. Maar wat niet anders was, was de heerlijke plek, jullie goede zorgen, de gezellige etentjes, enz. enz. Hoe dan ook, zeker nog een keer; Tot ziens!"

Ewald, Annelies, Thomas en David, Waddinxveen (augustus 2017)

"Het was wederom genieten! Wat een heerlijke 2 weken hebben we gehad.... mooie omgeving, lekker eten, gezelligheid en mogen genieten van jullie gastvrijheid. Proost! Vive la France.... en hopen elkaar nog eens te zien."

Pascal, Manon, Ruben, Marit en Ivar, Vianen (augustus 2017)

"We hebben de weken voor vertrek al vaak op de site gekeken. En dan maar hopen dat het in het echt net zo mooi is. Dat was zeker het geval! Dit is wat je hoopt te treffen als je een vakantie boekt. In de omgeving ook genoeg te doen. Tips voor volgende bezoekers: Chateau de Couches, middeleeuws kasteel. Erg leuke rondleiding gehad, die ook voor onze kinderen (4 en 7 jaar) leuk was. Divertiparc: speeltuin voor jonge kinderen met allerlei spellen, zoals sjoelen, tafelvoetbal en andere leuke dingen, buiten diverse klimtoestellen, beetje verouderd hier en daar, maar er niet minder leuk om. NB er is geen horeca, dus vergeet de broodjes niet. Lac de Settons: leuk recreatiemeer, strandjes, eettentjes en activiteiten op het water. Mooie autoroute ook. Oh, en aan de Rua de la Republique in Luzy zit een kleine patisserie waar ze ook heerlijk ijs verkopen, het is vrij klein, dus even zoeken. De mevrouw die we daar troffen sprak een paar woordjes Nederlands en was ontzettend vriendelijk, zodat wij ons vrij voelden om aan te modderen met ons vakantie-frans. Een heerlijke week gehad."

Vincent, Jessica, Elin en Guus, Apeldoorn (juli 2017)

"Wat een heerlijke week hebben wij bij jullie gehad. Vanaf de eerste minuut voelden wij ons bijzonder welkom. We hebben een aantal uitstapjes gemaakt, maar vonden het vooral in en om de gite erg fijn. We hebben genoten van het heerlijke weer, de gezelligheid, BBQ's en het heerlijke zwembad. Jullie hebben hier werkelijk een prachtig plekje."

Teun, Samantha en Anna, Berkel en Rodenrijs (juli 2017)

"Wat hebben we hier een fijne week gehad. We hebben genoten van het huisje, van alle gemakken voorzien, het schitterende uitzicht, het fijne zwembad, de fietstochten en natuurlijk jullie kookkunsten. Ook Fleur en Stijn hebben zich heerlijk kunnen vermaken. Alles is zeker voor herhaling vatbaar."

Martijn, Carin, Fleur en Stijn, Berkel en Rodenrijs (juli 2017)

"Wat hebben jullie een prachtig complex van gites gebouwd! Fantastisch afgewerkt, heerlijke bedden en een fenomenaal uitzicht! We hebben genoten van onze dagtripjes naar Autun (inclusief bowlen vanwege de regen), wijnproeverij in Meurseult, wandelingen in de omgeving en de creperie in Luzy. We zijn heerlijk uitgerust!"

familie Rusius, Den Haag (juni 2017)

"Wat wonen jullie toch op een unieke plek in de Bourgogne. Hartelijk dank voor alles. Het was voor ons een supervakantie. Een vakantie zoals die voor ons hoort te zijn. Namelijk tot rust komen en genieten van alle dingen om je heen. De mooie gite, zwembad, vogels, vlinders en niet te vergeten de stier met z'n koeien. Daar komt nog bij dat we verschillende keren mee mochten genieten van jullie kookkunsten en gezellige avonden. Voor herhaling vatbaar."

Benno en Roos , Nuenen (juni 2017)

"Dank voor ons heerlijke verblijf op deze mooie plaats. Heerlijk eten, goede wijn, een mooie omgeving en gastvrijheid. Er is ook alles aan gedaan om het verblijf ook voor de kleintjes zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. En wat was het schoon...heel erg fijn. Graag tot een volgende keer!"

Tim, Monique, Siem en Saar, Haarlem (juni 2017)

"Heel veel dank voor de ontspannen vakantie. Wat hebben jullie een heerlijke plek gecreëerd! We hopen nog een keer terug te komen en de kinderen al helemaal."

Koen, Wieke, Joris en Noor, Hilversum (juni 2017)

"We hebben genoten van ons verblijf op Les Reprilles. De prachtige natuur, de rust, het gefluit van de vogels, mooie tochten gemaakt naar Vezelay (basilique) en Beaune (Hotel Dieu), allemaal fantastisch! Het prachtige, kleinschalige landschap biedt veel vogelsoorten een "thuis". Vogels die wij in Nederland nauwelijks (meer) tegenkomen. De grauwe gors die de hele dag zijn krassend lied laat horen. Het zomerse gekoer van de zomertortel. De hop laat zich regelmatig horen en zien. De nachtegaal is vaak te horen. De grauwe klauwier op een draad! Verder hoorde ik een ortolaan! De wielewaal, de Europese kanarie, de appelvink etcetera, teveel om op te noemen. Kortom veel om van te genieten! Leven als God in Frankrijk, dat kan hier!"

Rudolf, Bernadette en Liselotte, Someren (juni 2017)

"Alweer blikken we terug op een onvergetelijke tijd. Hier aankomen voelt inmiddels een stukje als thuiskomen... Dit komt enerzijds door dit rustige en vredevolle plekje natuur waarin we onze 'drukke' gedachten en bestaan als jong gezin snel voelen wegebben. Anderzijds en misschien wel evenzeer door jullie ongedwongen hartelijkheid. Voor ons voelt het erg bijzonder om nu reeds een 3-tal jaren mensen te kennen die ons een inspirerende kijk op het leven geven. Eén waar we, eens thuis, verder op willen bouwen. Oprecht bedankt om dit met ons te doen. Als het even kon, kwamen we ieder van het jaar onthaasten... À la prochaine!"

Tim, Mieke en Martha, Assenede, Belgie (juni 2017)

"Alweer de laatste avond van ons weekje in La Maison. Ook deze derde keer is ons weer uitstekend bevallen! We hebben weer genoten van de mooie omgeving. We hebben weer lekker gewandeld (samen) en gefietst (Peet). Ook de table d'hote was weer lekker en gezellig. Wederom complimenten voor jullie mooie domein."

Peet en Marion, Hoofddorp (juni 2017)

"Wat was het fijn om terug te zijn op jullie Domaine! En nu voor 2 weekjes met met 2 kids. Wij hebben genoten van de rust, het mooie weer, het fijne huisje, prachtige uitzicht, jullie gastvrijheid en kookkunsten, gezelligheid, het heerlijke zwembad, de fijne plekjes in de schaduw, schommelen, kipjes brood geven en alles wat we nog vergeten zijn... Dank voor een heerlijke vakantie!"

Thijs, Marijke, Sarah en Morris, Oud-Beijerland (juni 2017)

"Het was een heerlijke zonnige week op een toplocatie voor wat betreft gastvrijheid, de table d'hote en het fantastische uitzicht. Een aanrader om hier te doen: Musee du Septennat in Chateau-Chinon, waar je de staatsgeschenken die Mitterand heeft ontvangen, kunt bewonderen (verrassend), Bibracte, museum Keltische cultuur en dan met name naast het museum waar je de berg op kunt, daar heb je uiteindelijk een fantastisch uitzicht. Fietsen op de vlakke gedeeltes, dat kan rondom het meer Lac de Settons en langs het Canal du Nivernais. Golfen: de golfbaan in Autun. Na afloop is het nogmaals genieten vaan het fraaie uitzicht. Wij hebben genoten!! en....komen graag terug."

Waelko en Janna, Schijndel (juni 2017)

"Twee weken lang alles wat we nodig hadden: Rust, ruimte, privacy wanneer wij dat wilden, hulp, gezelligheid, heerlijke diners zowel van Rolf en Tanja als van de BBQ. Zwemmen, leuke uitjes, uitdagende MTB-routes, leesvoer, lekkere wijnen en zo nog twee kantjes vol! Bovenal heeft Zeno de vakantie van zijn leven gehad!! Heel veel dank."

Mike, Eveline en Zeno, Arnhem (juni 2017)

"Wat hebben jullie hier een enorm mooi plekje gemaakt! Een heel fijn huisje, mooie tuin, heerlijk zwembad en prachtig uitzicht! Dank voor jullie gastvrijheid, goede tips en ideeën om er op uit te gaan. We hebben 2 weken genoten hier en vinden het erg jammer dat die weekjes al weer om zijn! Terug naar Nederland...."

Roel, Esther en Sven, Zwolle (juni 2017)

"We hebben ontzettend genoten van het landleven op Les Reprilles: het huis, de kachel, de koeien, de ruimte, het zwembad (verkwikkend), de kippen, Lola, de boswandelingen, de natuur en de sterren! En niet te vergeten jullie gastvrijheid en heerlijke table d'hôtes! Veel dank hiervoor! De ezeltocht en de barbecue met kampvuur op de laatste dag maakten het helemaal af!"

Pieter, Tessa, Lucie en Emma, Leiden (mei 2017)

"Hartelijk dank voor een bijzonder fijne week hier op Les Reprilles. De hartelijke ontvangst en jullie gastvrijheid, het heerlijke eten, een fijn huis, de prachtige natuur, de wandelingetjes met Lola, we hebben er goed van genoten. Jullie hebben hier hier goed voor mekaar! Les Reprilles: een absolute aanrader!"

Henk, Daphne, Bente en Milan, Den Haag (mei 2017)

"Dank jullie wel voor een heerlijke week in Les Reprilles. We hebben allemaal genoten. De meiden hebben zich goed vermaakt in onze 'achtertuin' samen met de buurkinderen. Ondanks het wat wisselvallige weer kijken wij terug op een ontspannen week. Heerlijk huisje, lekkere table hôte, gastvrij!"

Wouter, Sandra, Juul en Noortje, Ulvenhout (mei 2017)

"Gisteren zeiden wij tegen elkaar: 'Deze week heeft gebracht waar wij naar op zoek waren'. Een comfortabel huis, uitzicht, natuur en rust. Wat een heerlijke plek om vakantie te hebben. Ook vele uitstapjes in de buurt (Le Pal, Bibracte, Mont Beuvray, Divertiparc, fietsen en wandelen). Ook de nieuwe speeltuin in Luzy was tussen de buien door een prima plekje voor onze dochter. Een prachtige plek, we zeggen het voort."

Jeroen, Marieke en Vienne, Almere (april 2017)