Francais Nederlands
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles
Zoover Erfahrungsberichte Les Reprilles

Erfahrungen unserer Gäste auf Zoover

Erfahrungen unserer Gäste im Gästebuch

"We hebben heerlijk mogen genieten van de rust en landelijkheid van jullie mooie plek". "Jammer dat het er weer op zit".

Wouter en Carin, Voorhout (september 2020)

"We hebben genoten! Van het zwembad, jullie heerlijke maaltijden, het prachtige uitzicht en alle dieren om ons heen. De kinderen wilden het liefst niet van het parkje af. Spelen met de andere kinderen en marshmallows roosteren boven het kampvuur hadden ze nog weken kunnen volhouden. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij gaan weer naar huis met geweldige herinneringen!"

Martijn, Iris, Jelmer en Willemijn, Woerden (augustus 2020)

"We hebben een heerlijke rust gehad en we hebben zeker lekkere plonzen in het zwembad gehad. lekker ontspannen en zeker kampvuurtjes gemaakt. fedde en ik hebben veel vrienden gemaakt en leuke wandelingen gemaakt en nog bedankt voor de courgettesoep. Heerlijke weken we hebben genoten van het gerecht van maandag en we voelen ons helemaal thuis bij de koeien. Hartelijke groet."

Nadine (8 jaar) en Richard, Masja en Fedde, Voorhout (augustus 2020)

"We hebben weer ontzettend genoten van deze prachtige plek. Deze keer niet met z'n 3-en maar met zijn 4-en. Met veel liefde hebben we deze 2 weken beleefd. Fijn om Guusje ook deze magische plek te laten zien. Heel veel succes met alles."

Johan, Susan, Sjuul en Guusje, 's Hertogenbosch (augustus 2020)

"We hebben een heerlijke ontspannen week bij jullie gehad met supermooi weer! We hebben genoten van de rust, het uitzicht, het afkoelen in het zwembad, het lekkere eten en de marshmallows bij het kampvuur samen met de andere gasten. De kinderen hebben heerlijk gespeeld met de andere kinderen, ze wilden eigenlijk het liefst de hele dag hier blijven :) ! We wensen jullie het allerbeste en veel geluk."

Jaco, Annegreet, Amelie, Felix en Anna, Apeldoorn (juli 2020)

"Lieve Rolf en Tanja, deze vakantie was raar, door corona, maar we proberen het er het beste van te maken. De lasagne is superlekker! En het zwemmen is super verfrissend! Het is een superleuke vakantie! Ik ga jullie missen in Nederland. Doei. Groetjes Nienke"

Nienke (9 jaar) en Gerben, Barbara en Hugo, Haarlem (juli 2020)

"De rust, de ruimte, het fijne huisje, het heerlijke eten, een blije Bram, de sportmogelijkheden, jullie gastvrijheid en het kampvuur maakten dat we een heerlijke en ontspannen week op Les Reprilles hebben gehad."

Laurens, Femke en Bram, Groningen (juli 2020)

"Voor het derde jaar op rij rijden we naar Les Reprilles! We zouden eerst maar één week komen, maar in deze rare Coronatijd hadden we geen zin in een tweede week in een hotel. Gelukkig konden we een tweede week bijboeken, want waar kun je je nou veiliger voelen dan hier? Een heerlijk huisje op een fantastische plek in een prachtige omgeving." "We hebben weer heel wat afgewandeld. De wandeling bij Semelay is echt een aanrader; goed gemarkeerd en hij duurt 3 uur (ipv van 4 uur wat aangegeven staat). En wil je een keer echt lekker eten (uitgezonderd bij Tanja en Rolf natuurlijk! :) ) dan is een rit naar St. Didier sur Arroux zeker de moeite waard. Aan het water, op een mooi terras kun je bij Bistr'au Cochon ventru heerlijk eten! Al met al zijn de twee weken weer voorbij gevlogen! Wie weet ooit tot een vierde keer?!?"

Steven en Denise, Wijk en Aalburg (juli 2020)

"Wat hebben wij genoten op jullie landgoed Les Reprilles. La Maison is een heerlijk huis, waarin wij een week hebben kunnen genieten. De prachtige omgeving, de heerlijke maaltijden, het zwembad en de wijntjes zullen we niet snel vergeten. Wij hebben veel van de Morvan gezien, maar jullie zitten hier toch wel op een van de mooiste plekjes. Wij komen heel graag nog een keertje terug".

Sylvia en Marcel, Beek-Ubbergen (juli 2020)

"De eerste die dit jaar schrijft, een jaar om niet te vergeten. Wat waren we blij dat op 15 juni de grens van Frankrijk open ging, na weken van welles/nietes. We hadden zo'n zin in een weekje Les Reprilles. En wat is het ons weer goed bevallen! 'Thuis komen' in L'Etable, genieten van de rust en de prachtige omgeving. Tanja en Rolf weer zien en genieten van de cateringservice op maandagavond. Heerlijke week hier weer gehad en waarschijnlijk komen we gewoon volgend jaar weer, om bij te komen want dat doe je op Les Reprilles".

Peter en Toos, Zoetermeer (juli 2020)

"Les Reprilles, Rolf en Tanja, onze leuke gite, de gezellige maaltijden en aardige medegasten en niet te vergeten het prachtige gebied maakten dat we een heerlijke week hebben gehad! Aanraders: fietsen langs het Canal du Nivernais, vanuit Cercy la Tour zowel naar het noorden als naar het zuiden. Heerlijk lunchen bij Cote Jardin des Nivernais, zie folder in de kast. Ook leuk: golfen in Bourbon Lancy, een droge golfbaan met groene greens. Toch leuk spelen. Voor € 25 mag je de hele dag spelen. Tussendoor lunchen in Bourbon Lancy bij de Italiaan (voor de oude poort rechts). Fietstocht langs Semelay (ong. 35 km) is prachtig! Kofie, lunch bij Le Clos de la Bussiere. Heel afwisselend en prachtige vergezichten. Wat hebben we profijt gehad van onze elektrische fietsen."

Willem en Elbrecht, 's Gravenzande (september 2019)

"Wat een heerlijk weer, en dat voor mid september. We hebben het heerlijk gehad. Voor ons was dit de eerste keer in Les Reprilles en wij vonden het top! Gastvrij onthaal, mooi huisje, heldere uitleg en direct een gevoel van 'dit is een mooie plek om een week te zijn'. Na een week is dit gevoel versterkt door een heerlijke welkomstmaaltijd, 2 x table d'hotes waarbij fijne smaken en goede sfeer naadloos in elkaar overliepen, verder hebben we ook prima kunnen koken en met de voorzieningen in het huisje is het dik in orde. Verder wil je als jong gezin gewoon lekker kunnen rond bewegen met z'n 4-en en als de kleintjes slapen even heerlijk lezen, zwemmen en gewoon even zijn aan/in het zwembad. Precies wat je hoopt voor een vakantie. Gastvrijheid heeft vele gezichten en voor ons springen 'ballonnen aan je deur bij aankomst i.v.m. de verjaardag van onze oudste' en 'het in de schuur van Rolf en Tanja je lekke band van je kinderwagen mogen plakken' er echt positief uit. Veel groeten."

Henrik, Sophie, Lars en Haley, Buren (september 2019)

"Wij hebben genoten van ons onderkomen: geweldige gite met alles er op en er aan. Een fantastisch uitzicht van een van onze 3 terrassen, het zij in de schaduw, het zij in de zon. Wij hebben Autun en Moulins bezocht: steden die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. Het kasteel van Sully is zeker een aanrader en als men geïnteresseerd mocht zijn in de lokale wijn dan is een bezoekje aan de 'Cave de Nolay' in Nolay ook de moeite waard. De 2 donderdagavond-diners waren erg gezellig en jullie hebben ongelooflijke maaltijden gepresenteerd."

Nick en Elly, Castricum (september 2019)

"Dank, wederom (de 5e keer!) voor een mooie week in jullie huisje. We hebben genoten van dit bijzondere verblijf, dit keer met 2 van onze jongens (29 & 25!). Veel gelachen, emoties gedeeld en genoten van de omgeving, jullie superschone verblijf en jullie gastvrijheid. Dank voor de heerlijke welkomstmaaltijd en table d'hotes. Volgend jaar zijn we zeker weer 'van de partij'. Een aanrader: de heerlijke creperie in Luzy! Liefs en tot volgend jaar!"

Elco, Pauline, Youri en Job, Zandvoort (september 2019)

"In 2017 hebben we 2 heerlijke weken hier gehad, dus we dachten dat doen we nog een keer en nu met z'n 4-en! Wederom genoten van de rust, het zwembad, voetballen, hout sprokkelen en een kampvuurtje maken en jullie table d'hote! We hebben nog wat leuke stadjes bezocht, Moulins, Beaune, Chalon sur Saone en Luzy natuurlijk. Allemaal leuke plaatsjes waar je even lekker kan rond lopen. Enorm bedankt voor jullie gastvrijheid en deze fantastische plek die jullie willen delen met gasten. Wij hebben heel erg genoten van deze twee weken op Domaine Les Reprilles! Tot ziens!"

Roel, Esther, Sven en Lise, Zwolle (september 2019)

"Op onze zoektocht naar idyllische plekjes hebben we al vele ervaringen opgedaan. Maar deze is er eentje om in te lijsten! Als fervente wielrenners, lekkere eters, slaapkoppen en globale genieters, hebben we deze plek en gastvrijheid als uniek ervaren. Dat 't een prachtige omgeving is gaan we verder niet benadrukken, maar de persoonlijke touch van Rolf en Tanja is glorieus. Fijne gesprekken, heerlijk eten en huisjes die alles hebben op een fijn niveau. Kortom, wees gerust, wij komen zeker terug."

Kees en Ilona, Diessen (augustus 2019)

"Dank voor jullie gastvrijheid en deze uitstekende plek. Een fantastische ligging, smaakvol verblijf en jullie gastronomie hebben ons helemaal laten ontspannen en tot rust laten komen. Hopelijk tot een volgende keer."

Paul, Eefje, Sepp en Rein, Den Haag (augustus 2019)

"Wat een heerlijke 2 weken hebben wij gehad. Van het onthaal tot het weggaan was perfect. De gites, ruim en schoon en er ontbrak aan niets. Met het mooie weer wat we hebben gehad, heerlijk buiten kunnen genieten van de ruimte, het mooie uitzicht, het zwembad. Gezellig samen eten, wat ook heerlijk was, het kampvuur, de uitjes. De leuke gesprekken en tips. Kortom, wat een heerlijke plek om te zijn. En....om terug te keren. Bedankt voor jullie gastvrijheid."

Marc, Angelien en Nando, Doetichem (augustus 2019)

"We vonden het ontzettend fijn om een week in L'Ecurie te verblijven! Wanneer we een vakantie boeken, gaan we vooral af op de sfeer die de foto's oproepen, hopend dat het in het echt net zo zal zal zijn. Nou, dat is bij bij jullie vakantieverblijf zeker het geval! De sfeer die jullie in het huis en op het terrein hebben gecreëerd riep bij ons een heerlijk vakantiegevoel op en jullie ontvangst, table d'hote en tips hebben we zeer gewaardeerd, dank!! Voor de lezers van dit gastenboek die avontuurlijk ingesteld zijn, is een bezoek aan het klimpark in Givry echt een aanrader. Van boom naar boom klauteren, kruipen tot zo laag of hoog als je aandurft; wij vonden het geweldig om te doen. Er wordt goed op veiligheid gelet, hulp is in de buurt en de medewerkers spreken allemaal Engels."

Henk-Jan, Esther, Sanne en Evi, Valkenburg (augustus 2019)

"Bedankt voor de heerlijke week. We hebben genoten van jullie prachtige plek, de gezamenlijke maaltijd, kampvuur en bovenal de rust. Martin heeft genoten van de fietstocht samen. We wensen jullie nog een mooie zomer, en nogmaals DANK. Graag tot ziens."

Martin, Hanneke, Sebastiaan en Noortje, Soesterberg (augustus 2019)