Francais Nederlands
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles
Zoover Erfahrungsberichte Les Reprilles

Erfahrungen unserer Gäste auf Zoover

Erfahrungen unserer Gäste im Gästebuch

"Wat een heerlijk weer, en dat voor mid september. We hebben het heerlijk gehad. Voor ons was dit de eerste keer in Les Reprilles en wij vonden het top! Gastvrij onthaal, mooi huisje, heldere uitleg en direct een gevoel van 'dit is een mooie plek om een week te zijn'. Na een week is dit gevoel versterkt door een heerlijke welkomstmaaltijd, 2 x table d'hotes waarbij fijne smaken en goede sfeer naadloos in elkaar overliepen, verder hebben we ook prima kunnen koken en met de voorzieningen in het huisje is het dik in orde. Verder wil je als jong gezin gewoon lekker kunnen rond bewegen met z'n 4-en en als de kleintjes slapen even heerlijk lezen, zwemmen en gewoon even zijn aan/in het zwembad. Precies wat je hoopt voor een vakantie. Gastvrijheid heeft vele gezichten en voor ons springen 'ballonnen aan je deur bij aankomst i.v.m. de verjaardag van onze oudste' en 'het in de schuur van Rolf en Tanja je lekke band van je kinderwagen mogen plakken' er echt positief uit. Veel groeten."

Henrik, Sophie, Lars en Haley, Buren (september 2019)

"Wij hebben genoten van ons onderkomen: geweldige gite met alles er op en er aan. Een fantastisch uitzicht van een van onze 3 terrassen, het zij in de schaduw, het zij in de zon. Wij hebben Autun en Moulins bezocht: steden die zeker de moeite waard zijn om te bezichtigen. Het kasteel van Sully is zeker een aanrader en als men geïnteresseerd mocht zijn in de lokale wijn dan is een bezoekje aan de 'Cave de Nolay' in Nolay ook de moeite waard. De 2 donderdagavond-diners waren erg gezellig en jullie hebben ongelooflijke maaltijden gepresenteerd."

Nick en Elly, Castricum (september 2019)

"Dank, wederom (de 5e keer!) voor een mooie week in jullie huisje. We hebben genoten van dit bijzondere verblijf, dit keer met 2 van onze jongens (29 & 25!). Veel gelachen, emoties gedeeld en genoten van de omgeving, jullie superschone verblijf en jullie gastvrijheid. Dank voor de heerlijke welkomstmaaltijd en table d'hotes. Volgend jaar zijn we zeker weer 'van de partij'. Een aanrader: de heerlijke creperie in Luzy! Liefs en tot volgend jaar!"

Elco, Pauline, Youri en Job, Zandvoort (september 2019)

"In 2017 hebben we 2 heerlijke weken hier gehad, dus we dachten dat doen we nog een keer en nu met z'n 4-en! Wederom genoten van de rust, het zwembad, voetballen, hout sprokkelen en een kampvuurtje maken en jullie table d'hote! We hebben nog wat leuke stadjes bezocht, Moulins, Beaune, Chalon sur Saone en Luzy natuurlijk. Allemaal leuke plaatsjes waar je even lekker kan rond lopen. Enorm bedankt voor jullie gastvrijheid en deze fantastische plek die jullie willen delen met gasten. Wij hebben heel erg genoten van deze twee weken op Domaine Les Reprilles! Tot ziens!"

Roel, Esther, Sven en Lise, Zwolle (september 2019)

"Op onze zoektocht naar idyllische plekjes hebben we al vele ervaringen opgedaan. Maar deze is er eentje om in te lijsten! Als fervente wielrenners, lekkere eters, slaapkoppen en globale genieters, hebben we deze plek en gastvrijheid als uniek ervaren. Dat 't een prachtige omgeving is gaan we verder niet benadrukken, maar de persoonlijke touch van Rolf en Tanja is glorieus. Fijne gesprekken, heerlijk eten en huisjes die alles hebben op een fijn niveau. Kortom, wees gerust, wij komen zeker terug."

Kees en Ilona, Diessen (augustus 2019)

"Dank voor jullie gastvrijheid en deze uitstekende plek. Een fantastische ligging, smaakvol verblijf en jullie gastronomie hebben ons helemaal laten ontspannen en tot rust laten komen. Hopelijk tot een volgende keer."

Paul, Eefje, Sepp en Rein, Den Haag (augustus 2019)

"Wat een heerlijke 2 weken hebben wij gehad. Van het onthaal tot het weggaan was perfect. De gites, ruim en schoon en er ontbrak aan niets. Met het mooie weer wat we hebben gehad, heerlijk buiten kunnen genieten van de ruimte, het mooie uitzicht, het zwembad. Gezellig samen eten, wat ook heerlijk was, het kampvuur, de uitjes. De leuke gesprekken en tips. Kortom, wat een heerlijke plek om te zijn. En....om terug te keren. Bedankt voor jullie gastvrijheid."

Marc, Angelien en Nando, Doetichem (augustus 2019)

"We vonden het ontzettend fijn om een week in L'Ecurie te verblijven! Wanneer we een vakantie boeken, gaan we vooral af op de sfeer die de foto's oproepen, hopend dat het in het echt net zo zal zal zijn. Nou, dat is bij bij jullie vakantieverblijf zeker het geval! De sfeer die jullie in het huis en op het terrein hebben gecreëerd riep bij ons een heerlijk vakantiegevoel op en jullie ontvangst, table d'hote en tips hebben we zeer gewaardeerd, dank!! Voor de lezers van dit gastenboek die avontuurlijk ingesteld zijn, is een bezoek aan het klimpark in Givry echt een aanrader. Van boom naar boom klauteren, kruipen tot zo laag of hoog als je aandurft; wij vonden het geweldig om te doen. Er wordt goed op veiligheid gelet, hulp is in de buurt en de medewerkers spreken allemaal Engels."

Henk-Jan, Esther, Sanne en Evi, Valkenburg (augustus 2019)

"Bedankt voor de heerlijke week. We hebben genoten van jullie prachtige plek, de gezamenlijke maaltijd, kampvuur en bovenal de rust. Martin heeft genoten van de fietstocht samen. We wensen jullie nog een mooie zomer, en nogmaals DANK. Graag tot ziens."

Martin, Hanneke, Sebastiaan en Noortje, Soesterberg (augustus 2019)

"Wat hebben wij genoten van deze prachtige plek in Frankrijk, in een heerlijk, luxe huis. We voelden ons heel welkom, we hebben geweldig lekker gegeten tijdens de table d' hote. We hebben leuke mensen ontmoet en de omgeving verkend. Hopelijk tot ziens!"

Martin, Mandy, Melissa en Mitchel, Rotterdam (augustus 2019)

"Laatste nachtje slapen in de heerlijke bedden. Zoontjes net ingestopt en de oudste zijn laatste vraag voor hij indommelde was: 'Mama, kunnen we hier blijven wonen?' Dat zegt toch alles !? :) Bedankt voor de fijne ontvangst, locatie, ....VAKANTIE!"

Joris, Marieke, Cesar en Hector, Ramsel, BE (augustus 2019)

"We vonden het een heel leuk huisje. En een heel mooi uitzicht vanaf hier. En een fantastisch zwembad, en nog veel moois en leuks."

Suze (8 jaar), Caspar, Caroline en Eva, Eijsden (juli 2019)

"Onze week bij jullie was super. We hebben genoten van de mooie locatie en het mooie huisje. Het weer was ook nog eens super (...warm), dus het zwembad was meer dan welkom. Bedankt voor de gastvrijheid en alle goede zorgen. Wellicht tot een volgende keer!"

Roel, Anke, Emme en Bent, Susteren (juli 2019)

"Bedankt voor het fijne verblijf op 'Les Reprilles'. We hebben een heerlijke week gehad en genoten van het fijne huis en het prachtige uitzicht. Een fijn en schoon huis en goede bedden! Top! Het uitzicht geweldig! De kinderen vonden het zwembad fijn en ook de koeien die van zo dichtbij te zien zijn. Een kampvuur met marshmallows maakte de avond helemaal goed! Onze jongste zoon was erg beteuterd toen het vuur gedoofd werd. We hebben vooral genoten van de rust in deze omgeving. We hebben Autun bezocht, de moeite waard. Maar bovenal in en aan het zwembad aangezien te temperatuur zo rond de 42 gr lag de afgelopen dagen. Dankjulliewel voor het fijne verblijf en wellicht tot ziens!"

Jim, Ingeborg, Tygo en Jesse, Schagen (juli 2019)

"Voor de tweede keer op Reprilles. Deze keer met z'n vieren. We hebben als gezin genoten van de rust, het warme weer en de omgeving, maar vooral van elkaar. Bedankt voor jullie gastvrijheid en zeker tot een volgende keer!"

Wout, Astrid, Kris en Ilse, Middelharnis (juli 2019)

"Voor ons is het de tweede keer 'Les Reprilles'. Klopten onze herinneringen? Was het echt zo leuk en mooi als we dachten. Het antwoord is volmondig ja. We hebben weer een heerlijke tijd gehad! Genoten van de rust, het uitzicht en 's ochtends wakker worden gemaakt door hard loeiende koeien. De kids hebben heerlijk gespeeld in 'Het Doolhof', insectenambulance (er zijn veel sprinkhanen gered uit het zwembad!), badmintonnen, voetballen...... Ook nog leuke uitstapjes gemaakt. Het Divertiparc (erg leuk voor kinderen). Autun met een wandeling langs het meer. Picknicken bij het beekje in de buurt. Ook attractiepark Le Pal bezocht. Een mooie combinatie van een attractiepark en dierentuin! Nu weer terug naar Tilburg!"

Patrick, Jitske, Linde en Veerle, Tilburg (juli 2019)

"Wat een heerlijke week hebben op jullie Domaine gehad. Zon, gezellig appartement, fietsen, lopen en zwemmen. We konden niets meer wensen. Helaas is de week weer voorbij gevlogen en keren we maar terug naar Nederland. We komen graag nog een keer terug."

Erik, Danielle, Lena en Finn, Badhoevedorp (juli 2019)

"De mooie en leuke 7 dagen zijn omgevlogen! Wat is het hier prachtig! Een klein paradijs in de Morvan. Een fijn zwembad, vele avonden badmintonnen en een kampvuurtje maakten deze week fantastisch. Maar ook het 3-gangen menu en mooi fietsen in de omgeving heeft daar zeker aan bijgedragen. Het huisje is zeer smaakvol ingericht, schoon en goed voorzien van alles. Misschien tot een volgende keer!"

Hans, Janne, Julia en Quinn, Asten (juli 2019)

"Ook wij zijn terugkomers! Een week op deze paradijselijke plek nestelt zich in je hoofd bij terugkomst in Nederland, zowel in je werk als privé. We zijn hier heerlijk uitgerust en het is nog maar het begin van onze zomervakantie....."

Dries, Henriette en Maarten, Heerde (juli 2019)

"Wij willen jullie hartelijke bedanken...Wanneer je op een plek bent waar je tijd, uur en alledaagse beslommeringen vergeet....dan pas 'vier' je vakantie. Wij vonden jullie gite en accommodatie helemaal TOP! Wij genoten van uitstapjes naar Divertiparc, naar cascade Brisecou, een pittige wandeltocht naar Bibracte, het amfitheater van Autun,... of gewoonweg lummelen langs het zwembad, onder de imposante eik en tijd nemen voor een goed boek, goed gesprek of gezelschapsspel. Merci voor jullie kookkunsten en warme ontvangst. Het ga jullie goed en wie weet tot weerziens!"

Jan, Lien, Nand en Vik, Lokeren, BE (juli 2019)