Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles

Table d'hôte, samen eten en drinken 

In de zomerperiode kunt u een paar keer per week bij ons aanschuiven en genieten van een heerlijk diner. We maken veel gebruik van seizoens- en streekproducten. Ook koken we op verzoek vegetarisch. Maak nader kennis met ons en de andere gasten en geniet ondertussen van spijs en drank.

Aan tafel schenken we onze huiswijn die we laten bottelen bij een cave in de omgeving van Nolay. De witte en rode wijn zijn afkomstig uit de Bourgogne. De rode wijn is gemaakt van de Pinot Noir, een druif die voornamelijk in de Bourgogne wordt gebruikt en de witte is een melange van de Chardonnay en de Aligoté druif, de laatste is ook specifiek voor de Bourgogne. De rosé komt uit de omgeving van Tavel in de Rhônevallei.

Welkomstmaaltijd

Op de aankomstdag geen zin om zelf nog te gaan kokkerellen?

We kunnen u een smakelijke welkomstmaaltijd aanbieden, bestaande uit een verse huisgemaakte quiche, een groene salade, stokbrood en heerlijke Franse kaas. Uiteraard met een lekkere fles wijn -naar keuze rood of wit- uit de Bourgogne. Dit staat klaar bij aankomst in uw gîte. U kunt desgewenst de quiche zelf nog warm maken in de oven. De welkomstmaaltijd moet u van tevoren reserveren.

Bakker

Op woensdagochtend komt de bakker langs op Les Reprilles. Voor de overige dagen is de dichtstbijzijnde bakker In Luzy (8 km) waar ook een paar supermarkten zijn. In de keuken is een combi-magnetron of oven waarin je zelf ook broodjes zou kunnen afbakken.