Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles

Welkomstmaaltijd

Op de aankomstdag geen zin om zelf nog te gaan kokkerellen?

We kunnen u een smakelijke welkomstmaaltijd aanbieden, bestaande uit een verse huisgemaakte quiche, een groene salade, stokbrood en heerlijke Franse kazen. Uiteraard met een lekkere fles wijn -naar keuze rood of wit- uit de Bourgogne. Dit staat klaar bij aankomst in uw gîte. De welkomstmaaltijd wel graag van tevoren reserveren.

Table d'hôte, samen eten en drinken (i.v.m. Covid-19 nu tijdelijk menu à emporter).

In de zomerperiode kunt u op maandag komen aanschuiven en genieten van een heerlijk diner. We maken veel gebruik van seizoens- en streekproducten. Ook koken we op verzoek vegetarisch. Maak nader kennis met de andere gasten en ons en geniet ondertussen van spijs en drank.

Aan tafel schenken we onze huiswijn die we laten bottelen bij een cave in de omgeving van Nolay. De witte en rode wijn zijn afkomstig uit de Bourgogne. De rode wijn is gemaakt van de Pinot Noir, een druif die voornamelijk in de Bourgogne wordt gebruikt en de witte is een melange van de Chardonnay en de Aligoté druif, de laatste is ook specifiek voor de Bourgogne. De rosé komt uit de omgeving van Tavel in de Rhônevallei.

Huisgemaakte lasagneschotel

In de zomerperiode maken we op donderdag op bestelling verrukkelijke lasagneschotels, die u rond zessen vers en warm kunt komen afhalen. Al dan niet met een fles witte of rode huiswijn. De lasagne is bereid met gehakt van Charolais rund, maar er is ook een even lekkere vegetarische variant te bestellen.

Bakker

De dichtstbijzijnde bakker is in Luzy (8 km) waar ook een paar supermarkten zijn. In de keuken is een combi-magnetron of oven waarin u zelf ook broodjes zou kunnen afbakken.