Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles

Zomergasten

Na ruim een jaar slopen en weer opbouwen, in de eerdere nieuwsbrieven is daar vaak over verhaald, konden we onze eerste ‘echte’ gasten verwelkomen. Een spannend moment… En de mooiste beloning is dat ze zeer tevreden waren en een fijne vakantie op Les Reprilles hebben beleefd.

Een enorme stimulans om door te gaan. En na de eerste gasten volgden de volgende en daarna weer de volgende en eigenlijk iedereen enthousiast. Kortom een hoopvol begin.

Inmiddels zijn we op deze manier naadloos in een dubbelrol terechtgekomen:  gastheer en gastvrouw zijn, maar ook nog steeds allround bouwvakkers.

Want hoewel we het afgelopen jaar een grote slag gemaakt hebben, is het nog niet klaar. Inmiddels zijn we zover gevorderd dat er geen ‘lawaaiklussen‘ meer zijn en dat we binnen kunnen werken, dus de gasten ondervinden er geen hinder van. Die komen namelijk voor rust, natuur en comfort en dat verdraagt zich niet met  geluiden zoals van drilboor, cirkelzaag of spijkerpistool.

Het zwembad is een enorme aanwinst, behalve dat de gasten het erg waarderen, nemen wij het eind van de dag ook meestal ook een duik. Daarna even weer bijkomen in de ligstoelen.

De zwaluwen komen elke dag in grote getale bijeen op de elektriciteitsdraden, waarschijnlijk om de trek naar het zuiden vast door te nemen: wanneer gaan we weg (op een goede dag), wat nemen we mee (niets), waar gaan we langs (ach, we zien wel), etc.

De dagen vliegen om en ook de zomer. De lucht wordt al iets anders van kleur, voorbode van de herfst. Hier een prachtig jaargetijde. Rondom ga je de bossen zien verkleuren. Een prachtig kleurenpallet van helgeel tot donkerrood en dan elke dag net weer iets anders… Zo maar ineens alweer dromen over de herfst. Maar zover is het nog niet, eerst nog maar even lekker nazomeren.

Schrijf een reactie

Reacties

  • Website gast
  • 11-09-2011
  • 10:40
#1
Re:

Hoi Rolf en Tanja,

We zijn weer aan de slag en hebben weer genoten van ons verblijf in Frankrijk en bij jullie. We hebben het vaak gehad over hoe gedegen jullie het aanpakken en wat een mooi geheel het geworden is.
Een mooie nazomer alvast. Neem ook wat rust en we bellen binnenkort.

Hartelijke groeten,
Roelof en Baukje