Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles

Zomer!

De zomer is na een schuchtere aanloop nu op volle toeren, en inmiddels hebben we al heel veel gasten mogen begroeten. Er wordt gebadmintond, gevoetbald, eerste stapjes gezet (baby’s), gelezen, gewandeld, geluierd, uitgeslapen, vroeg opgestaan, lekker lang ontbeten op het terras in de ochtendzon, aangeschoven bij de table d’hôte, bij het kampvuur gezeten, omgeving verkend enz. Ook het zwembad wordt zeer gewaardeerd. We zien veel gasten genieten. Dat is zo’n beetje zoals we het ons vooraf hadden voorgesteld. Als dat dan werkelijkheid wordt, geeft dat een enorm voldaan gevoel. Bij het lezen van het gastenboek worden we af en toe verlegen, en ook op de beoordelingsite Zoover worden mooie beoordelingen geplaatst.

Onze rol is een paar maanden geleden abrupt veranderd van bouwvakker in gastvrouw en –heer, badmeester, kok (m/v), schoonmaker (m/v), huismeester, tuinman (m/v), etcetera. Een stuk minder vermoeiend, dus we kunnen tussen de bedrijven door een beetje uitrusten van de inspanningen van de laatste jaren en weer opladen voor de volgende fase van de verbouwing.

Tussendoor wel even wat overzichtelijk korte projectjes doen: kippenhokje bouwen, huiswijntje uitzoeken (met dank aan diverse gasten!), moestuintje uitzetten, dat soort werk.

Maar eerlijk gezegd begint het ook al een beetje te kriebelen om weer een hele gîte te gaan bouwen (.....). Natuurlijk zullen gasten van dat bouwen geen hinder ondervinden.

Schrijf een reactie

Reacties

  • Fam Petter
  • 14-08-2012
  • 22:20
#1
mooi

Jongens geniet van jullie berichten ga maar even naast jullie schoenen lopen.
Perfect allemaal.
xx Betteke henk