Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles

Tout va bien

Enkele weken later dan gebruikelijk ontvangt u deze nieuwsbrief. Hoe dat zo komt?

Nou, we werden even heel prettig afgeleid door de geboorte van ons eerste kleinkind. Moeder en kind en vader en opa en oma maken het goed, dank u wel!

En nu voorlopig weer over tot de orde van de dag. Het seizoen is begonnen! Het weer weet na een mooie aprilmaand nog niet helemaal welke koers te gaan varen. Mei begon met een paar uitgesproken frisse dagen met ook regen, maar na een paar zonnige dagen werd er toch al weer vrolijk geplonsd in het zwembad. Daarna subtropische temperaturen (30 graden) en nu weer een tandje terug.

De afgelopen winter hebben we de klussen die op de agenda stonden uitgevoerd. Het dak van een van de gîtes is nog eens extra geïsoleerd, er is nu een goed afsluitbare fietsenstalling in de nieuwe schuur en ook is de peuterspeelplek verplaatst en uitgebreid met meer zitgelegenheid. Daarnaast zijn wat kleine wensen van de gasten van het afgelopen jaar gerealiseerd, zoals vergroten van het aanrecht in La Maison en het ophangen van passpiegels in alle gîtes. Verder zijn alle dakramen voorzien van een veiligheidsblokkering.

Ook de laatst gerealiseerde gîte – La Grange – is door de officiële instantie ‘Etoile de France’ de afgelopen winter beoordeeld. Pas op, geen broddelwerk, dat wordt op zijn Frans zeer secuur aangepakt. De inspecteur ging gewapend met centimeterband, hééél veel checklisten, een notitieboek en een serieuze blik het pand in en kwam na geruime tijd terug om na het uitvoeren van het nodige rekenwerk ons opgewekt te melden dat hij tot de conclusie was gekomen dat hij evenals de andere gîtes, met de complimenten, ook La Grange had gewaardeerd met 4 sterren. Oeff.

Eind april heeft de vakantiebeoordelings-site Zoover de winnaars bekend gemaakt van de Zoover-awards 2015. En we zijn er evenals vorig jaar weer bij met wat nu een 'golden' award (vorig jaar gewoon 'award') heet. Wederom blij en trots, temeer daar het gebaseerd is op beoordelingen van gasten. We willen de gasten van Domaine Les Reprilles dan ook heel erg bedankten voor hun mooie waarderingen!

Schrijf een reactie

Reacties

 • Marcel en Marie-Cecile
 • 17-05-2015
 • 11:40
#5
nieuwsbrief

Dag Tanja en Rolf, allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon, wat een geweldig nieuws!

Jullie hebben weer hard gewerkt, zo te zien. De schuur is dichtgemaakt en past mooi bij de entourage van Les Reprilles. Proficiat met de goedkeuring van La Grange en met de "sterrenstatus" van Zoover.

We wensen jullie een mooi en vruchtbaar seizoen.
 • Henk Betteke
 • 14-05-2015
 • 18:18
#4
Award

Het kon ook niet anders.
Echt verdiend jullie beide
 • Arie en Ingrid de Graaf
 • 14-05-2015
 • 17:13
#3
Van Harte!

Gefeliciteerd opa en oma!
Wij zijn aan het rond trekken door zuid Ierland. Erg mooi land. Binnenkort komen Adri en Helene van Velzen jullie kant op. Bevriende collega van ons. We hebben ze Le Four aangeraden ????. Groetje Arie en Ingrid de Graaf.
 • Bé, Bea, Peter, Tiane, Koen en Riekus
 • 14-05-2015
 • 17:05
#2
Gefeliciteerd!

Beste Rolf en Tanja,

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinkind. We wensen hem/haar heel veel geluk en gezondheid in zijn/haar leven.

En wat is de nieuwe gîte ook weer mooi geworden. Toen wij bij jullie vakantie vierden (april 2014), waren jullie er nog druk mee bezig.

Erg leuk om de nieuwsbrief te krijgen. Zo denken we iedere keer nog weer eens terug aan onze vakantie en bladeren de foto's nog eens door.

Groeten uit Assen
 • Hans en Annie Versteeg
 • 14-05-2015
 • 16:56
#1
felicitatie

Rolf en Tanja, van harte gefeliciteerd met de golden award. Zulke mooie onderkomens zijn het zeker waard.

We hebben genoten bij jullie. Dit jaar gaan we genieten van de Nederlandse stranden.

Heel veel plezier en geluk gewenst bij jullie droom project.
Bovenal gefeliciteerd met de kleinzoon, fijn dat het goed gaat.

Hartelijke groet,
Hans en Annie