Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles

Stof, stof en nog eens stof

Stof 1: grote hooizolder leeggehaald, de onderste laag hooi is volgens de buurman, en die heeft er verstand van, net zo oud als de schuur dus meer dan 100 jaar. Stoffig dus.

Stof 2: de plankenvloer waar het hooi op lag gesloopt, was vermolmd en met gaten. Vriend Jan die hielp is er diverse keren doorgezakt. Ik niet. Heeft te maken met mate van lichaamsgewicht. Dus waar Jan kon lopen kon ik het ook. Maar wel erg stoffig.

Stof 3: zandstraalmachine gehuurd en alle balken en natuursteen in het woonhuis gestraald. Wederom erg veel stof. In het beschermingspak een paar eenzame dagen doorgebracht. Is dat leuk werk? Dat is nu zo’n vraag die men dan niet stelt.

Enfin, de douche doet zijn werk goed en na het klussen is het goed uitrusten in de zon (hij doet het weer, is in Frankrijk een aantal dagen  kapot geweest). Met een lekker koel biertje. Hoezo stof?

Schrijf een reactie

Reacties

  • Harma
  • 27-05-2010
  • 21:12
#2
super

He lieve Rolf en Tanja, wat hebben jullie een fantastische site. Mooi om te zien hoe jullie het doen daar. Heeeeel veeel werk maar als je ook maar de mooie dingen er tussendoor ziet. Ik (wij) gaan jullie zeker volgen op jullie site en hopen jullie daar zeker een keer op te zoeken. heel veel liefs dollies
  • Inez
  • 20-05-2010
  • 09:59
#1
geen zon

Blij dat de zon weer heel is, wij hadden er ook hinder van ;-)
Wat zijn jullie goed bezig en wat een werk!
Hoop eens bij jullie op bezoek te komen als alles gereed is.
Hartelijke groeten van Henk en Inez, uit nog steeds Stadskanaal