Francais Deutsch
Facebook Les Reprilles Zoover Les Reprilles

Nouveau

Voor de najaarseditie van het tijdschrift 'Leven in Frankrijk' zijn wij een tijdje geleden benaderd voor de rubriek Nouveau. 'Leven in Frankrijk' gaat over het goede leven in Frankrijk en in het blad en op de website staan reportages over droomhuizen, interieurs en tuinen. Er is aandacht voor kunst, cultuur en cuisine, maar ook interviews met bekende Fransen en Nederlanders. Met een oplage van meer dan 40.000 stuks is het een goed gelezen tijdschrift.

In de rubriek Nouveau beschrijft de redactie van het tijdschrift de beste nieuwe adressen en tips in Frankrijk. Les Reprilles, met haar rust, ruimte en comfort, bleek een goede aanvulling voor deze rubriek. Een compliment. Met een korte beschrijving en een foto staat Les Reprilles daarom in de najaarseditie 2011 van ‘Leven in Frankrijk’ onder het kopje ‘Rust en comfort in de Morvan’.

Download de volledige rubriek Nouveau uit Leven in Frankrijk van het najaar 2011.

Schrijf een reactie

Reacties

  • Meindert & Anita Joostens
  • 16-10-2011
  • 22:06
#1
Prachtige vakantiemogelijkheid

Hallo Rolf en Tanja,

Wat is het een prachtige locatie geworden! We vonden jullie op de website. Meindert kent Rolf nog uit zijn Delfzijlse periode. In die tijd vertelde hij al enthousiast over jullie plannen. Het is erg mooi geworden. Heel veel succes met alles.

Meindert & Anita Joostens