FR DE

Geen nieuws goed nieuws

Het is even geleden sinds de vorige nieuwsbrief is verschenen. Was er dan helemaal niets te melden? Jawel hoor, hoewel geen berichten over verbouwingen meer want die zijn nu definitief achter de rug.

Het afgelopen seizoen was weer très agréable. Veel nieuwe gasten, maar ook weer terugkerende, zelfs die voor de 5e keer kwamen. Gezellige tijden. Met fantastisch weer, hoewel de boeren daar anders over dachten. De weides leken wel verdroogde prairies. Het in mei gewonnen hooi dat in principe voor deze winter was bedoeld, werd in de loop van de zomer al aan de koeien gevoerd.

De in het voorjaar aangeschafte schaduwdoeken ter vervanging van de parasols werden zeer gewaardeerd evenals de nieuwe ligbedden en stoelen bij het zwembad.

Hadden we het in de vorige nieuwsbrief over de weide met de majestueuze eik die we graag wilden kopen. Nou, dat is uiteindelijk gelukt. En al gemeld dat het onder die eik zo fantastisch vertoeven is? In een luie tuinstoel met een boek, of zomaar zitten en opgaan in de natuur of, ja dat is echt gebeurd, je geliefde vragen of ze je vrouw wil worden. (En Mieke zei ‘ja’!).

Les Reprilles is zo langzamerhand op veel plaatsen zichtbaar; in de media, op plaatsnaamborden en vele foto’s enzovoort. Maar nu ook getatoeëerd op een onderbeen! Wat is het geval? Een van de gasten van afgelopen seizoen maakt er sinds een aantal jaren een gewoonte van om zijn vakantiebestemming te laten tatoeëren op zijn onderbeen et voilà, aldus geschiedde ook met Les Reprilles. Hij kon helaas niet beloven steeds in korte broek te lopen.

Ach ja en Lola, onze nu stokoude hond. Maken we 2x per dag een sanitair noodzakelijk wandelingetje mee van 100 meter maximaal. En verder slaapt ze veel, wie weet af en toe al dromend over de hondenhemel waar ze toch binnenkort wel zal gaan vertoeven.

En inmiddels zijn we ons aan het voorbereiden op het komende seizoen. In de tuin allerlei werkzaamheden uitvoeren: snoeien, struiken verpoten en zelfs al een keer grasmaaien. Ook is de parkeerplaats vergroot, de verlichting uitgebreid en jawel moderne tijden: een laadpaal geplaatst. Ook gaan we alle huizen door en maken daar alles weer tiptop in orde: likje verf hier, kitrandje vervangen daar, et cetera. 

Laat het seizoen maar beginnen!

PS 1 Trek in een (her-) bezoek aan Les Reprilles? Met name buiten de zomervakantie zijn er nu nog diverse mogelijkheden.

PS 2 Zin in een vegetarisch pastagerechtje met witlof? Kijk even op onze Facebookpagina. 

Domaine Les Reprilles op Facebook

Schrijf een reactie

Reacties

  • Annelies en Jeroen
  • 25-03-2019
  • 21:44
#2
Re: Geen nieuws goed nieuws

Hoi Rolf en Tanja,

Leuk om te lezen en fijn te horen dat het goed met jullie gaat. Wij denken nog steeds met veel plezier terug aan onze vakanties bij jullie en het is ook vaak nog onze gouden tip voor anderen die een fijne vakantie zoeken niet al te ver van huis. Wie weet kunnen we nog eens iemand naar jullie toe sturen! Groetjes Annelies, Jeroen en Lune
  • Bea Lamfers-Raven
  • 25-03-2019
  • 16:51
#1
Mooie herinneringen

Dag Rolf en Tanja,
Wat ziet het er weer mooi uit op de foto's. En fijn voor jullie dat de verbouwingen nu achter de rug zijn. We kijken met veel plezier terug op de dagen die we bij jullie hebben doorgebracht. Hoeveel jaar nu al weer? We hopen nog eens weer terug te keren. Groeten uit Assen

Logo Natuurhuisje